divendres, 15 de setembre de 2017

Posada al Dia

S'acaba l'estiu (Ds 2/9)

Com cada any, el curset d'adults del Club Vòlei Platja Arenys fa una trobada de comiat de l'estiu per tal d'aconseguir la llicència pròpia. I també com cada any, aquesta trobada està farcida de membres del Club Vòlei Papis.

El que es tracta és de jugar a vòlei, de fer una gimcana, d'obtenir un magnífic trofeu artesanal, de dinar amb companyia... En definitiva de passar-ho molt bé.Sopar Final de temporada (Ds 1/7)

El sopar final de temporada va tenir lloc el dissabte 1 de juliol. Havent sopat hi va haver la segona edició del Talent Show. En aquesta ocasió hi van participar un grup de Dilluns, un grup de Dimecres i un grup de Dilluncres i enguany el vencedor segons la votació del jurat del concurs va ser el grup de Dilluns, que va succeir en el tron a l'equip de Dimecres, guanyador de la primera edició. Per acabar la festa hi va haver refrigeri artesanal i ballaruca.Fase final de l'Ametlla (Dg 18/6). Dilluncres Campions de Plata

La fase final de l'Ametlla va comptar amb dos equips competint en el grup d'or (Dilluns i Dimecres) i dos equips competint en el grup plata (Dilluncres i Canelluns).

Dilluns va seguir la seva tònica de fer-ho molt  pitjor a l'Ametlla que a la lliga regular. Per la seva banda Dimecres va tenir una molt bona actuació, quedant en sisena posició i posant molts problemes al que al final es proclamaria campió, Can Caralleu.

Pel que fa al grup plata, Canelluns va tenir moltes baixes per motius varis i tot i així va tenir una bona actuació. Però cal fer esment a Dilluncres, que es va proclamar campió del grup plata tot guanyant a Pansios a la gran final.

Cal destacar que el MVP de plata va ser el nostre jugador Jordi Soler.
Presentació del club temporada (Dg 19/2) 

La presentació del Club Vòlei Papis per la temporada 16-17 va ser el 19 de febrer. La gran novetat va ser la presentació de les noves samarretes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada