diumenge, 21 de febrer de 2016

El Sant Dinar

El passat diumenge 14 de febrer, coincidint amb que tots els equips de vòlei papis jugaven a casa, es va aprofitar per a fer un dinar conjunt.


Pel que fa als partits, va obrir foc els Dilluncres. Es va enfrontar a Vallbona, un equip molt complet, amb noies força joves que havien jugat a federades i amb uns nois que rematen molt bé. Després de perdre el primer set de manera clara, Dilluncres va guanyar el segon set i va plantar molta cara al tercer i quart set. El resultat final, 1-3.

Quasi simultàniament, a la pista del costat, Canelluns es va enfrontar amb Eduvòlei. Canelluns no va començar massa bé i va perdre els dos primers sets. A partir d’aquí va anar entonant-se, va guanyar el tercer set i va estar a punt de forçar el tie-break. El resultat també va ser de 1-3.

Finalment, es va tancar la matinal, amb el derbi dimecres – dilluns. El resultat va ser de 3-0 per dimecres. Dilluns va tenir opcions als dos primers sets, però es va deixar remuntar un 12-17 i un 10-17 respectivament. Dimecres va tirar de galons i va demostrar perquè és l’actual campió de la competició.

Un cop acabats els partits, vam anar a fer el dinar conjunt. El lloc elegit per l’esdeveniment va ser les Escolàpies. Allà vam poder degustar un menjar molt bo i vam poder gaudir de la tranquil·litat que dóna tenir un menjador per nosaltres sols.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada