dissabte, 2 de gener de 2016

Resum del segon semestre de 2015

6è Campionat de Vòlei Papis a Arenys

El passat 13 de setembre es va disputar el sisè campionat organitzat per Vòlei Papis (2n a Arenys des que és Club Vòlei Papis)  i el guanyador va ser el mateix que en els cinc campionats anteriors: l'equip de DILLUNS.Va ser un gran matí de Vòlei on vam comptar amb 8 equips. Cadascun d'ells va jugar tres partits. Vòlei Papis va participar amb 4 equips i ens van acompanyar el Sinera, els Pansios, el Vallbona i l'Eduvòlei.
Després del vòlei, vam fer el tercer temps, aperitiu conjuntPalmarès dels campionats propis.
Campió Finalista
Juny 2011 Dilluns Lloret
Juny 2012 Dilluns Sabadell
Petit Gran Torneig
Desembre 2012
Dilluns Eduvòlei
Desembre 2013
(Arenys de Munt)
Dilluns Dimecres
Juny 2014 Dilluns Dimecres
Setembre 2015 Dilluns DimecresPresentació dels equips

El dissabte 10 d'octubre vam fer la presentació dels equips. Aquesta temporada hem incorporat un nou grup d'entrenament (grup nou o d'estrankis) que entrena els dijous a Canet.

La presentació va constar de quatre parts:

1.- Presentació dels equips. Els equips van sortir d'un en un i ens vam anar fent les fotos de rigor. Els darrers a sortir, van ser l'equip de DIMECRES, que va rebre el passadís d'honor dels demés equips com a campió de la lliga 2014-2015.


2.- Entrega de l'obsequi de la temporada 2015-2016. La comissió de socials va fer una gran tasca muntant l'entrega de l'obsequi. Es van penjar unes fotos maquillades de tots els components de Vòlei Papis. Tothom s'havia de trobar i un cop aconseguit, agafar la seva foto i passar a recollir la bossa d'esports de Vòlei Papis.

3.- Partidets de pretemporada. Es van fer tres rondes de partidets tot practicant les noves tàctiques de l'any.

4.- Pica-pica conjunt. Com ja va essent habitual, acabem aquest tipus d'actes amb un pica-pica a l'exterior del pavelló.

Vòlei Papis amb la Marató

El diumenge 12 de desembre, Vòlei Papis va muntar (conjuntament amb el Club Vòlei Platja) un campionat de Vòlei Platja on el total recaptat anava íntegrament a la Marató de TV3.

A parts dels partits, els assistents van poder gaudir d'una xocolata molt bona elaborada per la nostra xef Mònica.Per tal de poder-hi participar tothom qui volgués hi havia diferents categories: 2x2 masculí, 2x2 femení i 4x4 mixt popular.

Hi va haver un total de 10 equips masculins, 5 de femenins i 10 equips del 4x4. Va ser una gran festa del Vòlei i de la cooperació.


Entrenament nadalenc

Com ja va essent habitual, el Club Vòlei Papis aprofita algun dels forats que deixen els equips federats que fan ús del pavelló per a fer un entrenament nadalenc. Aquest entrenament es basa en partidets simultanis a les 3 pistes i anar canviant de companys i de rivals.

El partidet, com no, acaba amb un pica-pica i torronada a fora, que aquest any van comptar amb l'obsequi d'en Paco, que ens va portar una espatlla per celebrar el seu aniversari. El mestre perniler Alfonso va ser qui es va encarregar que tothom la pogués degustar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada