dissabte, 11 de juliol de 2015

Campions !!!

L'equip Dimecres va guanyar la fase final 2014-2015 de l'Ametlla del Vallès i, per tant, s'ha convertit en el Campió de la temporada.

Després de perdre el primer partit contra Sinera, va guanyar a Sabadell i a Vall d'Hebron, i va accedir a semifinals pel quadre de baix. Allà, com a càstig per haver perdut un partit, es va haver d'enfrontar a Marítim, equip que en les dues primeres fases només havia cedit un set, precisament contra Dimecres.

El primer set de les semifinals es va decantar clarament per a Marítim. Però a l'inici del segon set, Dimecres va agafar un avantatge important que va saber administrar fins al final. Amb l'empat a 1 set es va jugar el decisiu tie-break, on Dimecres, pletòric, se'l va endur en un final ajustat.

La final va tornar a enfrontar Dimecres amb Sinera. Aquest va tornar a ser un partit vibrant, i Dimecres es va emportar la victòria al tie-break.


Per la seva banda, Dilluns, també va jugar en el quadre d'or. Va començar guanyant, en un bon partit, a Sabadell. No obstant, va perdre els dos següents partits al tie-break, contra Pansios i contra Vall d'Hebron i, per tant, no va poder accedir a semifinals. Va jugar un quadre de consolació, on va guanyar a Xavierzinhos, i va tornar a guanyar a Sabadell i, d'aquesta manera, va quedar sisè classificat de la fase final.

Finalment, els equips Dilluncres i Canelluns van jugar en el quadre de plata. Tots dos van accedir a semifinals, però no van poder accedir a la final. Van acabar la participació a la fase final amb un derbi per disputar-se el tercer i quart lloc del quadre de plata.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada