dissabte, 11 de juliol de 2015

Campions !!!

L'equip del Dimecres va guanyar la fase final de l'Ametlla del Vallès i per tant s'ha convertit en el campió de la temporada.

Després de perdre el primer partit contra el Sinera,  va guanyar a Sabadell i a Vall d'Hebron i va accedir a semifinals pel quadre de baix. Allà, com a càstig per haver perdut un partit, es va haver d'enfrontar al Marítim, equip que en les dues primeres fases només havia cedit un set, precisament contra el dimecres.

El primer set de les semifinals es va decantar clarament pel Marítim. Potser aquest fet, els va fer relaxar, i a l'inici del segon set, el Dimecres va agafar un avantatge important que va saber administrar fins al final. Amb l'empat a 1 set es va jugar el decissiu tie-break, on el Dimecres, pletòric se'l va endur en un final ajustat.

La final va tornar a enfrontar el dimecres amb el Sinera. Aquest va tornar a ser un partit vibrant i el dimecres es va emportar la victòria al tie-break.


Per la seva banda el dilluns, també va jugar el quadre d'or. Va començar guanyant en un bon partit al Sabadell. No obstant, va predre els dos següents partits al tie-break contra Pansios i contra Vall d'Hebron i per tant no va poder accedir a semifinals. Va jugar un quadre de consolacio on va guanar a Xavierzinhos i va tornar a gunyar a Sabadell i d'aquesta manera va quedar sisè classificat de la fase final.

Finalment, els equips de Dilluncres i Canelluns van jugar al quadre de plata. Tots dos van accedir a semifinals però no van poder accedir a la final. Van acabar la participació a la fase final amb un derbi per disputar-se el tercer i quart lloc del quadre de plata.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada