dimarts, 28 d’abril de 2015

Paral·lelisme

Grup A. 

Dilluns i dimecres han arribat a l'equador del Grup A de la segona fase de la mateixa manera que van arribar a l'equador de la primera.


Dilluns va perdre amb Vall d'Hebron (1-3), va guanyar a Pansios (3-0) i va perdre contra l'equip invicte, Marítim, també per 3-0.


Dimecres per la seva banda, va guanyar a Sinera (3-1), va guanyar a Vall d'Hebron (0-3), i també va perdre amb Marítim (3-0).

El partit amb Sinera, que es va jugar a Arenys de Munt, va començar amb retard per les dificultats que hi va haber en retirar les tapes dels forats on van els pals.


Grup B. 

Canelluns ha començat encara més bé la segona fase que no pas va acabar la primera. Els seus resultats han estat una victòria a domicili a Sabadell per 2-3, una derrota al camp de Xavierzinhos per 3-0 i una altra victòria, en aquest cas contra Martorell, per 3-2.

Grup C. 

Dilluncres per la seva banda ha començat la segona fase igual que va acabar la primera, comptant els seus partits per derrotes. Han estat derrotes ajustades, però. Va perdre amb Dosrius després de guanyar el primer set i va perdre a la pista de Vallbona per un  ajustat 3-2. Ara li queden dos partits (amb Escola pia i amb Sant Esteve) per acabar la segona fase amb millor sabor de boca.

Després d'aquesta derrota, va perillar el cap de l'entrenadora, literalment ;-).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada