divendres, 17 d’abril de 2015

Gener-Febrer. Final de la primera fase. Emoció a tots els grups.

Grup A. Final d'infart

El grup A va tenir un final d'infart. 

Un Dimecres amb moltes baixes va perdre el camp de Xavierzinhos per 3-1, després de guanyar el primer set va perdre els 3 següents de manera molt ajustada.

Per la seva banda, Dilluns va guanyar a casa a Sabadell per 3-0. Després d'un primer set igualat, els altres dos van caure pel costat local amb menys patiment.


El grup es va acabar amb un Derby entre Dilluns i Dimecres, que va guanyar Dilluns per 3-2. Es va donar la curiositat que Dimecres va fer més punts que Dilluns, perquè va guanyar els seus sets de manera més clara, però Dilluns es va emportar el tie-break.

Un cop acabat el partit, sopar entre els dos equips.D'aquesta manera i amb els resultats que arribaven des dels altres partits, la classificació final del grup va ser:
1.- Marítim         15 punts
2.- Dilluns           7 punts
3.- Dimecres        6 punts
4.- Sinera             6 punts
5.- Sabadell         6 punts
6.- Xavierzinhos 5 punts

Grup B. No va poder ser

El grup B va canviar d'any amb dues derrotes de Dilluncres en el tie-break, contra Vallbona a casa i a la pista d'Eduvòlei.D'aquesta manera, Dilluncres va visitar en la darrera jornada el Martorell, depenent d'ell mateix per salvar la categoria. Vallbona tenia 4 punts i ja havia acabat els partits. Martorell en tenia 2 i Dilluncres 2. D'aquesta manera si Dilluncres guanyava (sense tie-break) arribava a 5 punts, quedava 4t i es mantenia.

Però no va poder ser, Dilluncres va jugar un bon partit, plantant cara al Martorell, i després d'empatar a 1 set, va perdre el tercer de forma molt ajustada i a continuació va perdre també el quart.Grup C. Màxima igualtat

El nostre equip debutant, Canelluns, ha fet una esplèndida primera fase. A partir del gener, va pedre per la mínima a Sant Esteve i va guanyar a casa al Dosrius. D'aquesta manera aconseguia 7 punts i quedava segon de grup darrere de l'invicte Llinars.
En quedar segon, jugarà la segona fase al grup B.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada