dimecres, 28 de maig de 2014

El Sant Sopar

Hi havia una vegada un club de Voleipapis que deien jugar a volei però en realitat el que feien era tenir sempre una excusa per organitzar dinars , sopars , barbacoes , prendre cerveses i celebrar aniversaris.
Eren tan bons que de vegades s'inventaven aniversaris a veure si colava i aconseguien tenir uns croissants extres ...
De tantes celebracions es van adonar que mai havien fet una sortida nocturna així que van decidir patrocinar les samarretes de Voleipapis amb Vinizius , i així poder tenir entrada gratis i segurament alguna ampolla de cava gratis que a l'entrenadora li encantava.

I així va ser que van organitzar la primera sortida nocturna , però clar no podia faltar abans un soparet , perquè els del Voleipapis són especialistes en celebrar però per no quedar massa evident, van decidir fer també un entrenament en conjunt amb els quatre equips .
En l'entrenament hi va haver presentació dels nous jugadors del Canetlluns ( que encara no sabien el que els esperava durant la nit ) que més que un nom d'un equip de volei , semblava un nom d'un primer plat d'algun restaurant de Canet .

Es van barrejar tots els equips en les tres pistes del pavelló d'Arenys i la veritat que la majoria s'ho va passar pipa i una minoria cacauet. Després tots als vestidors per posar-se guapos per la gran sortida, els més lletjos van trigar més en la seva tasca però van aconseguir sortir d'allà amb el cap alt .

Es van traslladar al restaurant Dingo ( pels amics Ringo ) que era al davant del Vinizius , una ganga , sopar i sortida rodant cap al Vinizius , però quan van arribar al restaurant, aquest no hi era . Explica la història que algun ésser misteriós el va moure de lloc per fer que després del sopar poguessin caminar una estoneta i baixar el sopar perquè encara no eren conscients de la quantitat de menjar que els esperava .
Una taula llarguíssima , els que encapçalaven la taula gairebé no es veien , això semblava la pista de futbol d'Oliver i Benji ... i just a cada punta estaven asseguts els únics dos aficionats del Madrid que acabava de guanyar la copa del rei o la Champions o la Uefa o no sé quina copa perquè els del Voleipapis només sabem de volei . Doncs aquests dos individus el número " 24 " del Dilluns i el número "5" del Dilluncres cada dos per tres s'aixecaven amb les seves copes de cervesa com fos la suposada copa del Madrid i celebraven fent uns estranys crits ... els van haver d'aguantar durant tot el sopar ...D'allí van decidir anar-se'n al famós Vinizius , però la nit encara era llarga ... cada un havia de pagar els seus extra del restaurant i aquella semblava la cua de l'agència de l'atur , no acabava mai .

I quan tothom va aconseguir pagar la seva extra, vam sortir del restaurant , però com alguns no seguien la festa van decidir fer la foto de grup de Voleipapis .Eren tants que no cabien a la càmara, hi havia gent estirada a terra , a d'altres només els sortia el cap darrere de la multitud i d'altres van sortir només per la meitat , encara estem buscant les seves altres meitats .

I per fi els valents que van quedar ( que eren uns quants ) , es van encaminar cap a la disco . Abans d'entrar tots es van posar l'uniforme de Vinizius però sembla que no els van reconèixer , no els deixaven entrar fins que va arribar la número "7" del Dimecres que no s'havia assabentat del percal i va saludar a un dels socis que coneixia i aquest es va veure obligat a deixar-los entrar .

Però abans d'entrar tocava la foto oficial del Vinizius , allà amb el rètol i cada membre de l'equip amb la samarreta menys els que l'havien oblidat o l'havien empestada jugant a l'entrenament . Doncs ells es van haver de posar a l'última fila per amagar les seves samarretes lletges que no lligaven amb les blaves i grogues del gran club de Voleipapis .Per fi van entrar , semblava que mai ho aconseguirien després de tantes parades , pitjor que el Rodalia de Blanes a Barcelona,

A dia d'avui encara no s'expliquen perquè no els volien deixar entrar si el local estava buit, sort dels Voleipapis que el van omplir i animar la festa .

I allà els van servir el famós cava que l'entrenadora tant estava desitjant , va organitzar la sortida només pel cava , era una addicta al cava .

Al principi semblaven uns zombis , ningú ballava , ningú s'atrevia a obrir la pista . És que era la seva primera sortida nocturna , no sabien com actuar en aquell entorn tan estrany per a ells , l'única pista que coneixien fins aleshores era la pista del Maragall .

I de sobte un individu que portava la samarreta número "5" de l'equip de Dimecres va començar a ballar . Ningú coneixia a aquest individu , els sonava la seva samarreta però la persona que estava a dins ningú la coneixia . Va ballar com un boig , sense parar i va començar a ballar amb tots els jugadors presents a la pista , no se'n va estalviar ni un. N'hi havia que li seguien el rotllo i altres que per vergonya es quedaven al marge .Va ballar fins i tot amb un que es rumorejava que era el seu cosí germà i van arribar fins a reptar-se , però el nombre "5"  va guanyar de sobres , com ell no hi havia ningú , era el rei de la pista .

Però de sobte es van adonar que un membre de l'equip del Dimecres no hi era, i just era el número "5" de l'equip ... una cosa estranya va passar aquella nit .

Diuen que el número "5" el dia següent es va despertar jurant i perjurant la seva dona, que també jugava a volei però en l'equip del Dilluns com número " 4" , que el rei de la pista no era ell , que algun impostor li havia robat la samarreta en el recorregut des del restaurant al Vinizius i que es va fer passar per ell . La dona no donava a crèdit , va estar tota la nit ballant amb un individu que realment no era el seu marit ...
I allà va sortir l'enigma del perquè el restaurant de sobte havia canviat de lloc . L'impostor havia estudiat cada detall del pla a la mil · lèsima .

Quan els peus dins de les sabates amb talons bategaven com cors com els del WhatsApp , alguns dels membres van decidir abandonar la festa , però és clar van quedar els que ho donaven tot , fins a l'últim , allà hi , sense perdre cap moment d'aquella nit boja .

Els que es van anar abans es van perdre en persona el que va passar després , però com el Facebook en aquella època també ho explicava tot , es van assabentar fins l'últim detall del que va passar durant aquella primera sortida nocturna . Qui sabria si hagués estat també l'última ...

En sortir del Vinizius , els últims dels últims la van fer grossa ( com no podria ser ) amb el porter del Vinizius . Una tal número " 2" del Dimecres ( és que els del Dimecres semblen voler sortir en tots els capítols del conte ) va començar a insultar de mala manera al porter . Sembla que es va rebotar perquè en un primer moment no els deixaven entrar i va aguantar la ràbia tota la nit fins que va explotar com una bomba de rellotge a mà .

Després dels insults , tots es van preguntar si aquella fos la primera i última sortida al Vinizius . Però per sort els del Voleipapis no es preocupaven , hi havia molts més llocs on anar , de fet ja estaven planejant una propera sortida nocturna a terra arenyenca per embolicar encara més grossa ja que no tindrien d'agafar el cotxe .

I quan tot semblava haver acabat , els últims membres que havien quedat es van posar al mig de la carretera a jugar a volei .

Sembla que van descobrir la poció màgica per a què els seus cossos tinguessin ganes de jugar a volei de veritat ... vi , cervesa , cava , gintònic , mojito , cubata i una rodanxa de llimona .

Van passar per allà els mossos i la policia local però resulta que jugaven tan bé que en lloc de multar li van preguntar de genolls si podien jugar a volei amb això ... és que això del Voleipapis s'enganxa ... tanta alegria , afecte , amor i bon rotllo es contamina .

I entre recepcions , col · locacions , rematades i punts guanyats aquest conte s'ha acabat .

Personatges del conte :
ENTRENADORA DE VOLEIPAPIS : Meri
ELS 2 DEL MADRID : Marcelo i Pep ( volíem preservar la seva identitat perquè no acabessin a la foguera ja que juguen fora de casa però no ens hem pogut resistir ... )
Endollada L' Vinizius : Pam
REI DE LA PISTA : intrús que va robar la samarreta de Fonsy del qual desconeixem la seva identitat
Nombre "5" L' DIMECRES : Fonsy
Nombre " 4" L' DILLUNS : Silvia
N º "2" L' DIMECRES : Angels N.
MEMBRES DEL DILLUNS : Agustí C. , Agustí , Carles , Estevan , Javi , Marcelo , Mònica, Paco , Silvia
MEMBRES DEL DIMECRES : Angels N. , Christian , Cris , Fonsy , Jess , Jordi , Pam , Santi , Tere
MEMBRES DEL DILLUNCRES : Bel , Carles , Gaby , Pep , Vicky , Xavi , Xavi , Xenia ,
MEMBRES DEL CANETLLUNS : Gonzalo , Lorena , Jess , Xime , Marta , Pep i Iban.

FIGURANTS :
Presidenta del Voleipapis
Dones, marits , amants , germans , germanes dels membres de Voleipapis
Cors latents del WhatsApp
Soci del Vinizius
Porter del Vinizius
Policia local de Mataró
Mossos de Mataró


PAM J

" 7" Dimecres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada