diumenge, 23 de febrer de 2014

Final de la primera fase: Expectatives complertes

Doncs sí, durant el mes de gener s'han jugat els darrers partits de la primera fase. D'aquesta manera cada equip té una posició final dins del seu grup de 6 equips i ja sap en quin grup jugarà la segona fase.

Va obrir foc l'equip del dilluns, que va anar a jugar al Raval contra el Guinardó el diumenge 12 de gener.
El rival era realment molt bo i qualsevol dels nois i noies que el formaven era capaç de rematar fort i cap avall. Nota: diem nois i noies, perquè cap tenia els 40.

No obstant això, després d'un primer set en què el domini local va ser clar, en els dos següents es va plantar molta més cara i es van perdre a 24 i 23 respecticament, després de desaprofitar avantatges clars al final de cada set. Un cop acabat el partit i amb el bon gust de boca d'haver jugat uns sets molt emocionants, es va seguir jugant sets amistosos entre els dos equips.

Amb aquesta derrota el dilluns queda en la tercera posició del grup i passva al grup plata de la segona fase.

Van tancar la jornada el dimecres i el dilluncres en una matinal de volei el diumenge 26 de gener.

El dimecres va jugar contra el Sinera. El partit va ser molt igualat i va caure del costat del dimecres per un ajustat 3-2. D'aquesta manera el dimecres s'assegura la tercera posició del grup i passa al grup plata de la segona fase.


Després del partit es va fer un bon dinar entre els dos equips.I per últim, el dilluncres va jugar contra el Sant Cugat amb l'objectiu de sumar el punt que li faltava per quedar segon de grup i passar a la segona fase al grup or. El partit va ser trepidant, i tot i caure pel costat visitant, el resultat final va ser 2-3. D'aquesta manera el dilluncres serà el representant voleipapenc al grup or. Moltes felicitats dilluncres!!!

I molta sort i ànims en aquests complicada però atractiva segona fase!

En resum, tots els equips del nostre club han complert les expectatives. Tan dimecres com dilluns, han quedat tercers del seu grup darrera dels dos equips barcelonins mentre dilluncres ha aconseguit una meritòria segona posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada