dimarts, 17 de desembre de 2013

Més que un club

Voleipapis és més que un club de vòlei. Una mostra d'aquest fet ha estat la implicació de tot el club en els actes de la marató d'enguany.

El diumenge dia 8/12/2013, el club va desembarcar a la plaça de l'església d'Arenys de Mar on va muntar una activitat consistent en partits i entrenaments de vòlei. A més es va muntar un bar on es venien refrescos, pizzes i sobretot un deliciós assortit de coques i pastissos fets pels integrants dels equips del club. Va tornar a quedar palès que una virtut indiscutible del club és l'habilitat culinària dels seus membres. La jornada va ser completament festiva i va comptar amb una nombrosa col·laboració dels membres del club.

El diumenge següent (15/12/2013), ens vam traslladar a Arenys de Munt, a la Plaça Catalunya, per fer unes activitats del mateix caire per seguir recaptant fons per la Marató. En aquest cas va tornar a haver-hi una gran col·laboració dels membres de l'equip així com de la gent que passava per la zona ja sigui per jugar, esmorzar o simplement col·laborar.

En total, entre ambdós dies, Club Volei Papis ha aportat a la marató 435€.

A continuació, adjuntem un vídeo amb un recull d'aquestes dues grans jornades.

Vídeo de Volei Papis Marató

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada