diumenge, 29 de desembre de 2013

L'equip del Dilluns guanya un emocionant torneig de Volei d'Arenys de Munt

Avui s'ha disputat un emocionant torneig a Arenys de Munt entre 8 equips procedents d'Arenys, de l'Ametlla i de Sabadell.

El format del campionat ha estat en quadre americà, és a dir, fins a semifinals tothom que perd un partit encara segueix viu fins que no perdi el segon.

El campionat ha estat d'allò més igualat. Com a mostra d'aquest fet només destacar que els darrers 6 partits s'han decidit per 2 sets a 1. Entre aquests partits hi havia els dos darrers accessos a semifinals, les dues semifinals, el tercer i quart lloc i la final. Per tant, l'emoció i els partits trepidants han estat la tònica general de la jornada.

El campió del torneig ha estat l'equip del Dilluns del Club Voleipapis Arenys que ha pogut vèncer en el tie-break a l'equip del Dimecres (també del Club Voleipapis Arenys).

Salutació de les capitanes abans de començar la final

 El tercer lloc l'ha guanyat el Volei Master Sabadell després de superar al Dilluncres del Club Voleipapis Arenys. Un cop acabat el torneig hi ha hagut el lliurament de premis als tres primers classificats.

Equip Volei Master Sabadell recollint el trofeu al tercer classificat

Equip del dimecres recollint el trofeu al segon classificat

Equip del dilluns recollint el trofeu al primer classificat
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada