dijous, 26 de desembre de 2013

I a la quarta arriba el ple

Doncs sí, a la quarta jornada ha arribat el ple de victòries a Voleipapis.

Tot va començar en un viatge nocturn del dilluncres a Dosrius / Canyamars el divendres 13.
Allà el nostre equip no ho va tenir fàcil, però va tornar amb la victòria per 0-3 després de 3 sets intensos. Així el dilluncres segueix amb les opcions intactes de quedar segon de grup i per tant passar a la fase 2 al grup de dalt.

El diumenge 22 es van jugar els partits restants de la quarta jornada. Tot i ser diumenge de loteria, l'únic premi per a Voleipapis va estar a la pista, ja que a Madrid no ens van tornar ni de bon tros el que havíem invertit. El primer a jugar va ser el dimecres, que va disputar el seu encontre contra Eduvolei, els creadors de la lliga. El partit va ser guanyat per 3-1 i d'aquesta manera, el dimecres escala fins a la tercera posició del seu grup.

Per tancar la jornada, el dilluns va jugar el seu partit contra Sant Esteve Sesrovires, un clàssic de la lliga, ja que tant un equip com l'altre hi participen des de la primera edició. La diferència va ser que quan s'esperava un Sant Esteve típic format per moltes noies i 1 o 2 nois, ens vam trobar al vestuari amb 4 nois rivals. El partit va ser intens, amb bons serveis i molt bones rematades i els tres sets es van decantar pel nostre club.

Així doncs, un gran desembre per Voleipapis, ja que a més de dues jornades de Marató de TV3 a Arenys de Mar i a Arenys de Munt, els tres equips han aconseguit la victòria, fet que no havia passat mai des de la creació del club el passat juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada