divendres, 22 de novembre de 2013

Posant-nos al dia


Posant-nos al dia
Com que fa un mes i mig de la darrera entrada al blog i en aquest període han passat força coses, avui farem una entrada resum amb tots els punts, incloent els partits de la segona jornada.


New management
Pels que no sabeu hi ha hagut un canvi de responsable del blog, i entre pitos i flautes ha passat un mes. Des d’aquí agrair a l’antic responsable i creador (Teoo Habby) la seva dedicació durant tots aquests anys i demanar-li que quan li sigui possible ens segueixi fent aportacions.

Seguir guanyant (Martorell vs Dilluncres, divendres 8 de novembre)
El divendres a la nit, l’equip del dilluncres va jugar un partit molt sòlid a Martorell. Allà va obtenir la seva segona victòria, i encara segueix sense perdre un set.  Després del partit, es va fer un sopar celebració abans de tornar cap a casa.

Recuperant sensacions (Dilluns vs Escola Pia, diumenge 10 de novembre)
L'equip del dilluns va obtenir la seva primera victòria des que pertany al club vòlei papis. També és important que la victòria va ser contra el rival que els va privar d’entrar a semis a la darrera fase final de l’Ametlla, els tronkitos de l’escola Pia. Es van recuperar sensacions, es va fer un bon partit i tothom va acabar content, tant per la victòria com pel joc.

Perdre és divertit (Vall d’Hebron vs Dimecres, diumenge 17 de novembre)
El diumenge 17 de novembre, l’equip del dimecres va jugar a la pista del Vall d’Hebron. Allà van perdre per 3-1, però cal destacar que és la primera vegada que guanyen un set contra el Vall d’Hebron, un equip que en totes les edicions de la lliga Prisco ha quedat entre els 3 primers. Segur que dels tres partits jugats pels equips del nostre club en la segona jornada, és el dimecres qui està més orgullós de la feina feta.
 

1 comentari: