diumenge, 15 de setembre de 2013

Jornada Inaugural

Ja sóm aquí , Club Vòlei Papis!. Avui neix una nova etapa del Club Vòlei Papis però amb la mateixa  essència i el mateix esperit, passar-ho bé i fer esport.

Vam néixer quan un grup de pares que acompanyàvem  a les nostres filles cada cap de setmana a jugar al vòlei ens vam engrescar a formar un equip i jugar entre nosaltres. Ens ho passàvem  molt bé i es van anar afegint  més jugadors fins arribar a formar els tres equips que són avui Dilluns, Dimecres  i Dilluncres noms peculiars al igual que el nom del nostre club però que formen part de la nostra identitat que a més de tres equips som una gran família del vòlei.

Durant aquest temps de creixement els Vòlei Papis hem organitzat torneigs, un event solidari i hem compartit molt de temps tots plegats  demostrant una gran capacitat per organitzar-nos  i això ens  ha fet grans i autònoms per la qual cosa, estem aquí a la nostre presentació com a nou club amateur.

Avui és el començament d’una nova etapa que ja té la seva història però també té el seu futur, però ara tenim un present que és continuar  gaudint dels entrenos, torneigs i de fer coses tots plegats amb l’il.lusió, seny i alegria que ens caracteritza.

Gràcies a Madison, Vinizius pel seu suport així com tots aquells que han ajudat amb el material i els equips Club Vòlei Dosrius, Club Esportiu Eduvòlei de l’Ametlla i Club Natació Sabadell que no han dubtat en passar aquest dia festiu amb nosaltres.

No vull acabar sense donar-li les gràcies a la Meri la nostra entrenadora que des de un començament va creure en nosaltres i no ha perdut la paciència en els nostres inicis quan no sabíem ni passar una pilota. Gràcies per la teva dedicació absoluta, força arrolladora i per apostar per nosaltres.
   
Gràcies a tots per sentir-vos Vòlei Papis.


Club Vòlei Papis , Amunt!!!!!! 

Parlament inaugural de temporada de
 la Presidenta del Club Vòlei Papis, l'Erika Taboada,


1 comentari: