dijous, 1 de novembre de 2012

Primera jornada!

Les medecines em produeixen una certa borratxera, un acolocamiento que em fan venir ganes de fer nones nonetes. Diuen que la millor forma de vèncer la temptació és deixant-se emportar per la mateixa. I "ni cort ni peresós" vaig permetre a les meves persianetes que tanquéssin barraca: i em vaig introduir a un somni. 

Vaig somiar amb el que somien tots els homes del món: amb cotxes vells i atrotinats, amb els discursos de Nadal de Sa Majestat, amb dones extremadament vestides i recatades. I mentre el somni anava fent, la meva Blackberry (de la quan no em separo ni en somnis) em va fer "ping ping ping". Un missatge: un missatge de la Meri. I el missatge deia així:

T envio fotos dels tres partits d aquest cap de setmana:
Dissabte 12h: epia blau-dimecres (2-3)
Dissabte 18h: eduvolei-dilluns (1-4)
Diumenge 11h: marítim-dilluncres (3-0)

Quin missatge tan extrany!. Els Dimecres guanyant??. Els Eduvólei jugant a les 6 de la tarda? Els dilluncres i marítim jugant només tres sets? M'encanta somiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada