dilluns, 4 de juny de 2012

II Torneig Internacional Voleipapis

La meva homilia d'avui versarà sobre un tema que, d'entrada, pot semblar atípic, curiós. Sui géneris. Perquè avui parlaré de l'amor.

"Què és l'amor?". És una pregunta que tots ens fem a diari moltes vegades. És difícil viure amb el neguit de no saber definir de forma breu el que aquestes quatre lletres expressen. Us heu fixat mai que si les combinem de forma diferent tenen un significat absolutament distint?: AMOR i MORA, no són el mateix. A que no?. Ni ROMA, ciutat plena de pedres. Ni OMAR, que és un nom propi subsaharià. RMAO no vol dir absolutament res. Podem definir una mora, podem dir què és Roma. Podem dir qui es diu Omar, o que Rmao és una no-paraula. Però amor, amor, amor... 

Estimats. Què és l'amor?. En David, del Sabadell, m'ho comentava avui. "Teeo: tu què creus que és l'amor?". I el parell de bessonetes imparables de l'Almendra també em van aturar a un passadís dels vestuaris, davant dels vàters, per preguntar-me: "Teeo, què és l'amor?". Els estimats tronkitos de Granollers ja no criden allò de "tronkito va!!!!": criden "què és l'amor?". I us confesso del el Donjo, del Sinera, avui estava moix, fent-se la mateixa pregunta: ho he vist con mis impropios ojos. I la Bel, i el Carlos, i en Jordi. I en Manel. Tots amb el mateix interrogant penjant a sobre dels seus caparronets.

L'amor no es pot definir. Diuen que només es pot sentir. No és cert. L'amor es pot observar. El voleu veure?

6 comentaris:

 1. Gracias voleipapis!!!
  Fue un honor compartir la mañana del sabado con todos vosotros.
  ...Teeo posiblemente el amor-sport sea pasar una mañana entrañable y calurosa, rectifico muy calurosa con un grupo de amigos que juegan a volei y disfrutar al máximo de la experiencia.
  De verdad nos sentimos muy a gusto y queridos por vosotros.
  Un abrazo para todos los equipos del torneo!!!!
  bessonete-9 de l'Almendra

  ResponElimina
 2. Sóc una bleda, ho sé. Però tot i ser la primera en veure l'entrada d'avui (Teeo a part, es clar), no he pogut evitar emocionar-me una micatona (només una miquetona eh!!).

  Us estimo molt a WWWEEE (We sóm TOTS), als de verd, als de negre i als de carbassa.

  Mònica 13

  ResponElimina
 3. El programa amb el que he fet el muntatge té una pega: les diapos amb texte se les passa pel forro. Ara bé!: al final hi ha una diapo que hi posava
  "WE are the champions", i més avall "WE sóm TOTS".

  És una forma cutresalchichera d'arreglar-ho... però què en farem!

  ResponElimina
 4. Molt bé Habby!
  Moltes gràcies per la teva aportació des d'aquest blog. Tots agrairem sempre aquesta essència de companyerisme i empatia que transmets i encomanes a tot el grup, a tot el volie.

  ResponElimina
 5. Carai Teeo, quantes coses que vem dir, sense saber que les dèiem.

  Ets un crac, un gran observador, ...

  David-CNS.

  ResponElimina