dilluns, 18 de juny de 2012

Gran Final (de temporada)2011. Festa. Entrenaments. Dilluncres. Dilluns + Dimecres. De fred glacial a calor subtropical. Lesions. Primer partit guanyat. Immensa lliga de veterans. Caps de setmana deputocul. Genolleres i sabatilles noves. Dinars, barbacoa, berenars, sopars. Deaquiparallá. Suant, suor, suats. Videos, fotos, teatre. Bastons contra biberons. Francis. Somriures. Mandra. A quina hora dius que ens hem de despertar un altre diumenge?. Emprenyades. Públic incondicional. Trípode + càmara de video amb sorpresitas. Macramé versus fil. Cumples. Mujeres-hombre. 2012.

Sabem què volem. Volem Voleipapis. I Voleipapis, serà. Voleipapis serà.

3 comentaris:

 1. Moltes gràcies Teeo per la teva feina incansable de pujar un article al blog després de cada esdeveniment.

  Realment és un vici entrar a voleipapis periòdicament a veure què hi ha.

  ResponElimina
 2. L'Agustí te tota la raó, gracies per aquest blog que setmana rere setmana ens té a l'aguait per veure que hi ha escrit. Es realment un vici. Ahir de bon matí ja estava mirant si ja hi havia alguna cosa sobre la final.
  perdona Xavi, ja se que també et mereixies descansar, pero les ganes de veure la crónica eren irressistibles, no podia esperar. Quan vaig veure que encara no hi era, vaig pensar, - Tranquil.la, que el pobre Xavi quan va arribar a casa havia de descansar i avui ja és dilluns i es dia de treballar, segurament demà ja ho tindrà llest.
  I així és, ja tenim la crónica i com totes les altres és estupenda. És com si ens extreguessis els pensaments que tenim tots en el cap, però que no sabem expresar i tu ho escrius amb les millors paraules.

  Gracies novament, segueix així...

  Cristina 13X

  ResponElimina
 3. i raïm i súpercampanades i PLATJA i gent fantàstica de voleipapis i d'altres clubs, a quin millor,que fan tota aquesta gran família. FINS SEMPRE.

  PD: Per cert l'entrada a l'entrada, comparativa SX-VÓLEI, no té desperdici

  Mònica 13DLl

  ResponElimina