dilluns, 21 de maig de 2012

Sant Esteve vs Arenys B. El Clímax.

Sensació de flotar. Volar. Clímax. Èxtasi.
Impressionant. Impressionant. Quina millor forma de finalitzar una temporada que guanyant un partit?. Pels coneixedors de la trajectòria dels del Voleipapis Dimecres sabreu que fins el diumenge passat no vam poder sortir vencedors de cap enfrontament. Bé: som conscients de que el que importa no és guanyar, sinò participar, passar-ho bé, etc, etc etc. Però si a sobre es guanya... "miel sobre hojuelas". No sóc capaç de transmetre el que vull transmetre. Donc, doncs, la paraula als estimats companys que hi eren allà.


Doncs sí, els dimecres hem guanyat el nostre primer partit, llàstima que la lliga s'hagi acabat, ara que haviem trobat la manera de rematar els partits. (Vuit).


Moltíssimes felicitats a l’equip de dimecres!!!!! Va ser un partit molt intens i molt ben lluitat, recordo sobretot les vostres cares de petiment i esforç fins l’últim punt,i la veritat és que ja era hora, ja tocava  una victoria, i aquesta ha sigut ben merescuda. (Flor De Azahar) 


Va ser un partit molt maco, molt igualat i molt emocionant. També vaig passar bastants nervis al final però finalment varem aconseguir la nostra victoria. La sensació d'haver guanyat es sensacional, a veure quan ho podem tornar a repetir. Felicitats equip "X" i a tots els que ens vau acompanyar i animar fins els final. (Bona Sort).


La veritat es q va ser un partit molt emocionant i com ben dius tú fins ultim segon,veus com mica en mica els teus esfor¢os serveixem  per que finalment arribi aquell día tan esperat  ,ja hem trencat la barrera ara ja podemmnm equip del dimecresssss. (Querubín).

Campeones, campeones!!!! Por fin ho hem aconseguit!!! Hem guanyat un partit!!! Gracies a tots, els que hi eren i els que no hi eren que estic segura que estaban amb nosaltres amb el pensament i amb el cor :) FORÇA DIMECRES X. (APM).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada