diumenge, 27 de maig de 2012

Martorell vs Arenys AFins el dia d'avui sempre s'havien fet cròniques del que fan els jugadors, del que passa a la pista. De marcadors. De viatges. D'àrbitres puntillosos i d'entrenadors txintxosos. D'instal·lacions. (I fins i tot d'algunes memorables barbacoes, d'ocasionals i espectaculars farres descafeïnades).

Avui, però, serà del tot diferent. He girat la càmara 180º... i què he vist a Martorell?: una ESPECTACULAR afició. Sensacional. Brutal. Alegre i vistosa. Sorollosa. I, sobre tot, INCONDICIONAL. Animant al seu equip passés el que passsés, tant si passaven pel davant com si s'ho miraven tot des de la cua del marcador. I això aplica tant als amics i amigues del Martorell com al nombrosíssim seguici dels d'Arenys!

(Torno a girar la càmara, 180º, i ara hi veig la pista: tots dos equips han jugat força bé, tot i que l'Arenys és l'aquip que es du avui el triomf (0-3). M'ha agradat especialment dels d'Arenys un Paco especialment inspirat, i un Carles que ho carlificava tot; del Martorell em quedo amb l'August (no sé com es diu el cinc, així que el batejo), amb uns blocs que metían miedo; i amb l'Anna (d'aquesta mossa recordo el nom però no el número), amb uns tremebundos saques i un control de la pilota sensacional)

Apali!: fins a l'Ametlla!!

1 comentari:

  1. Felicitats Arenys! Avui no he pogut venir, però veig que no heu notat gaire la meva baixa. Bé, i si l'heu notada, ha estat en positiu :-)

    Ens veiem als macroentrenaments de dimarts i dijous i al campionat del diumenge

    Petonets

    ResponElimina