dimecres, 30 de maig de 2012

Las mujeres - hombre

Hola a tots!. Ahir a l'entremament nocturn amb la Meri vam FLIPAR. Recordeu?: va dir que hi hauria equips de dones, equips de nois, i equips de nois amb alguna "noia-home".

I vam sentir por. No era la calor la que ens feia suar. Era el terror.

I al final de tot, a quarts de dotze de la nit, vaig observar que la Meri es quedava la darrera al Pave. I la vaig seguir, aviam a on anava: volia saber per què s'endinsava a la nit, al bosc.  Anava amb una bossa plena de chuletas i huesos, cap a una vinya que hi ha a la vora. No m'hi vaig acostar més... i vaig filmar això. No s'hi veu res... però el so és esfereïdor. ESCALOFRIANTE. (Allà alimenta a les dones - home ...)


1 comentari:

  1. O sigui que la història de muntar un Bar el diumenge: entrepans, begudes, pastissos.....pot tenir un objectiu i destí final diferent al que imaginem???!!!!

    ResponElimina