dimarts, 27 de març de 2012

Arenys A vs Vall Hebron B


No només ens havien avançat l'hora aquella matinada, la meva imaginació volava i per uns instants vaig creure que el avenç havia estat també en la meva capacitat per saltar, o en la meva alçada, havia crescut?. No m'ho podia creure: pista central del pavelló muntada, comencem a escalfar i oh miracle!, al saltar per la batuda i per fer els blocs el meu braç sobrepassava la xaraxa !!!......, poc va durar l'il·lusió, acabaven d'entrenar els benjamins i la xaraxa encara estava a l'alçada que corresponia a nens de 8 i 9 anys, però per un moment.....

De seguida es va omplir la pista, per una banda l'equip verd, a l'altre banda l'equip negre, color pressagi del que ens esperava, perque si be no eren la canalla que acabava de marxar, si la mitjana d'edat del nostre equip encara més cap el 5 (Oi Agustí ?), la de l'equip rival encarava més cap el 2.

El joc va començar i el més extrany de tot era el silenci. A les grades no hi havia gairebé ningú. La coincidència amb una festa a l'escola va fer que els nostres supporters no puguessin gaudir de l'espectacle, perquè ho va ser. La Torre de Babel que havíem viscut el l'ultim partit no es va repetir, parlàvem, ens comunicàvem i a més en el mateix idioma. I a sobre, cumpliem majoritàriament amb les nostres posicions, Vamos que podríem dir aquest cop allò de que “Progresa adecuadamente”, esperem mantenir-nos en la linea.

Vam perdre sí, però vam perdre tan a gust!!, vull pensar que la benevolència que vaig demanar a algun dels seus components abans de començar el partit no va ser escoltada, “si us plau Vall d'Hebron B, digueu-nos que us vàreu deixar la pell”, així el gust serà més gran: Jugades increibles, recuperacions de boles inimaginables antaño, posicions molt acceptables, algunes errades per part nostre, què hi farem ja n'aprendrem i molt encert per part d'ells, us felicitem.

By Brotedesoja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada