diumenge, 12 de febrer de 2012

Tarda de vinagre i de sucre

Imagineu que us parlen d'un plat deliciós, fet amb els més delicats ingredients. Imagineu que qui us ho explica l'ha tastat i descriu l'experiència tancant els ulls, mossegant-se intensament el llavi inferior al temps que diu "mmmmmmm".

Imagineu que TENIU GANA.

Imagineu que us posen el plat just al vostre davant, a tocar de la punteta dels dits. I que un àngel apareix volant i us diu: És vostre, només heu de picar de mans i el podeu agafar. L'àngel és benevolent perquè el repte sembla fàcil. I quan aneu a obeir les agradabilíssimes ordres angelicals us trobeu a vosaltres mateixos... no picant de mans... sinò ballant una jota. En aquell precís i horrible moment passen tres coses alhora: una, el plat deliciós desapareix; dues, l'àngel es queda amb la boca oberta; tres, els que teníem la boca feta d'aigua pensant en assaborir aquell manà celestial no ens ho podíem creure. Els dimoniets ens van fer 10 punts del quart set un rera un altre.

I SEGUIM TENINT GANA. (Jolines).

Els dimoniets i les dimonietes es van portar collonudament. Fixeu-vos: quan va acabar el partit en comptes de tornar als seus infernets particulars, plens de foc i de temperatura agradables, ens van acompanyar a un bar de Dorsius (o Canyamars?) on una dona agradabilíssima ens va servir amb carinyo i amor un berenar per 19 persones i els seus corresponents nens, nenes, diablets i diabletes. Al còmput incloc els seguidors de l'Arenys X que ens van animar fins al final i als que vull dedicar aquesta entrada.
L'elefant surt: us ho vaig prometre.


[Saps dimoniet? em va agradar abraçar-te quan ens vam dir adéu. I... sí: definitivament ningú millor que vosaltres per haver-nos ensenyat que els partits es guanyen a base de barallar-se per cada pilota, cada jugada. Com molt bé ha dit l'Alfonso... no hem perdut: heu guanyat! I ens alegrem molt i molt per vosaltres. Y mucho ojito... que hi haurà REVANCHA!]

2 comentaris:

 1. Hola a tots.

  Bé, l'Arenys B (o X) està demostrant 2 coses.

  1.- Un molt bon rotllo amb confraternització amb els equips rivals que dóna sentit a aquest tipus de lliga de veterans.

  2.- Una millora molt important en el joc que fa que es guanyin sets a quasi tots els partits (si no m'erro, en tots menys contra l'Arenys A).

  Felicitats Arenys B (o X) !!!!!

  Agustí

  ResponElimina
 2. ......Uf!, i tant que han millorat. Jo que tinc a un d'ells a casa intento averiguar el secret però el tenen ben amagat (por aquello de a ver si se pega algo del "evoluciona más que favorablememte"). El que sí sé, és que tenen entre ells una complicitat, una bona energia, una alegria i unes ganes que superen de molt a qualsevol altre equip, incloent els dilluns, aunque me pese. Això sí, el que han aprés molt, moltíssim es a fer-nos patir a tots els que anem a veure els seus partits, quins nervis que passem!!!!!!

  Mònica

  ResponElimina