dilluns, 26 de desembre de 2011

Sabadell vs Arenys A


Desembre ha estat el mes del tie break a voleipapis: després de l'emocionant diumenge de l'Arenys B contra el Granollers, el dimarts 20 de desembre es va repetir l'emoció entre el Sabadell i l'Arenys A. La sort va voler aquest segon cop acompanyar l'equip arenyenc, i diem sort perquè això és el que va caler per guanyar al C.N.Sabadell: va ser dur, molt dur i renyit. 

Ara bé, els sabadellencs també ens van mostrar l'altra cara de la moneda: entranyables, amables, AMICS. Després del partit que vam acabar gairebé a les dotze de la nit ens vàren conduir al racó on després del seus entrenaments “comenten la jugada”, Bermejo's es deia, i vam menjar d'allò més bé unes tapes que ja tenien encarregades, amb la millor companyia del món. Al gener el Sabadell juga contra l'Arenys B, vindran a casa i no sabem si podrem estar a l'alçada de tanta hospitalitat.

Vam passar un partit genial i un postpartit encara millor. Només va haver-hi una pega, i es que el Massimo, l'Esteve i el Joan Marc no hi eren.

[Serà que el volei acaba reunint a persones meravelloses per passar una bona estona, però juguem contra qui juguem, sempre trobem un contrincant extraodinari, tant dins com fora de la pista.]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada