dissabte, 12 de novembre de 2011

Gran Derbi Voleipapis Arenys

Ha estat un petit gran dissabte. Els del dilluns avui es troben  més amunt a la taula, gràcies a un gran partit. Els del dimecres ja estan plantant un pèl més de cara, amb alguns sets per recordar. I els del dilluncres han tingut el seu bateig de foc. Dinar molt animat amb les famílies. Llàstima dels que no hi han pogut ser, els hem fet en falta!. I llàstima de la lesió de'n Vadó. Però per la resta... genial, i, com sempre tot ben farcit d'alegria!

3 comentaris:

 1. m'encanta, m'encanta!!!
  molt maco, i un gran dia!!!
  Meri i Carles

  ResponElimina
 2. A mi em va impactar que TOTHOM en TOT MOMENT estava rient!. Era impossible trobar una foto amb gent que no rigués, d'una forma o una altra!

  ResponElimina
 3. Un dia inolvidable, m'ho vaig passar tant i tant bé que serà dificil que torni a sortir igual.
  Son moments de la meva vida que no podré oblidar mai.
  Tot això gracies a tots i sobretot sobretot, gracies a la gran Meri.

  Cristina

  ResponElimina