dissabte, 22 d’octubre de 2011

Comença la Lliga!!

Estimats i estimades. Efectivament: ha començat la lliga i avui el Volei Papis X (altrament dit "B") s'ha estrenat amb una estupenda derrota, com el Barça de Guardiola que començà perdent contra el Numancia. Ha hagut nervis, acompanyats però del caliu del fabulós grup de supporters del dilluns i del dilluncres que des de les grades ens animaven.

Un primer set perdut, però jugat amb dignitat. Un segon set perdut i jugat amb raonable enteresa. El tercer set ens va arrossegar a un estat d'excitació que el quart no va ser capaç de culminar amb un fenomenal clímax. Ens ho hem passat molt bé, però. La moral ha anat fluixa en alguns moments: la Meri Salvadora estava allà llençant-nos salvavides.

En qualsevol cas: fantàstic. Fantàstic. Hem entrat al pavelló amb il·lusió, i hem sortit amb ganes. Amb ganes de superar-nos i de posar les coses difícils a qualsevol que es posi al davant nostre. L'alegria no la pensem pas perdre. Tinguem a quin tinguem al davant!

Visca Volei Papis!!

1 comentari:

  1. Ja supporters!!!, la Sílvia, la Mònica, la Marta, el Joan Marc, l'Agustí, el Manel, el Paco i el Carles estavem per espiar a dos dels nostres contrincants, un dels quals ens toca de rival el mes vinent i tot sembla indicar que serà un partit complicat. L'^lex, la Vicky, el David i no sé si em deixo ningú més simplement "pasaban por ahí"

    Ànims, que ho heu fet de conya!!!!


    Mònica

    ResponElimina