dimecres, 2 de febrer de 2011

Sentiments del primer partit dels del dimecres. XXXX.

Diuen que el volei és un esport d'equip. Sí: un esport d'equip al que hi juguen persones, cadascuna de les quals està dotada d'una coseta al seu dins que es diu cor.I resulta que el cor és responsable d'alló que els sabis  diuen "sentiments". Avui els del dimecres hem jugat el nostre primer partit "de debó". I, d'això n'estic totalment segur, també ha estat un dia on tot un seguit de sentiments nous han desfilat per davant nostre.

Suposo que com a mínim algú ha sentit una mica de nervis per posar a prova les seves habilitats. Altre ha descobert que el lloc clau que ha de jugar a l'equip encara està per descobrir. Molts hem vist que, collons!, no som pas tan petardos. Algú s'ha enfrontat amb la pena de veure com precissament avui la seva espatlla li ha fet "catacrec", i que potser això no és bo per l'equip. I l'alegria: què em dieu també de l'alegria?: l'alegria d'haver fet aquella jugada màgica que  no saps com ha pogut ser. L'alegria de veure que aquell teu amic o amiga ha controlat aquella bola impossible - si més no per nosaltres. El content que se't posa quan veus a tothom tan "alegre y juguetón". I, naturalment, veure que al camp contrari hi ha sis mirades nobles que s'ho passen teta, com nosaltres. Tot i que una de les mirades era força picarona, autora de les jugades que ens feien més mal, i a la qual nosaltres mirem amb respecte i un punt d'admiració.

En resumiendo: amics de Lloret, moltes gràcies per haver vingut, de debó. I pel poder que en confereixen els estatuts (que per cert encara hem de fer), i en qualitat de Rey de las Mandarinas, us anomeno "equip contrari perdilecte".  Esperem poder jugar més partits (i dinars de bocata, i calçotades de tres al cuarto...) amb vosaltres.

Salut!

4 comentaris:

 1. moltes felicitats amb el vostre primer partidas, pero...al enemigo ni agua mai, ells volen el mateix que vosaltres i tots fan servir totes les estratajemas possibles per conseguir-ho, x x x i canya al mono.
  No vaig poguer estar i o sento, pero haviat ens vorem face tho face i les mirades picarones es multiplicaran..jijijiji

  ResponElimina
 2. Hi ha qui gaudeix del punt... i hi ha qui gaudeix de la jugada...

  ResponElimina
 3. Ens ho vam passar d'allò més bé!
  L'ho important no es guanyar...es passar-ho bé...i ens ho vam passar PIPA!!!
  Una del grup X!

  ResponElimina
 4. El primer partit i no vaig poguer anar , ja explicareu "que me pierdo lo mejor "...ohhhh!!

  ResponElimina